Spring til indhold

Politisk studentermedhjælper til Lars Løkke Rasmussen

Brænder du for politik og kommunikation? Er du analytisk skarp, en stærk holdspiller og har du mod på en travl hverdag i det politiske maskinrum på Christiansborg? Så er stillingen som studentermedhjælper hos Lars Løkke Rasmussen måske noget for dig.

Som studentermedhjælper vil du indgå i et lille team, der hver dag bistår Lars Løkke Rasmussen i hans politiske arbejde. Du vil have mulighed for at beskæftige dig med stort set alle politikområder.

Om stillingen

Som studentermedhjælper for Lars Løkke Rasmussen vil du tilegne dig en bred erfaring og indsigt i den politiske beslutningsproces på flere niveauer. Du vil skulle understøtte det daglige parlamentariske arbejde og bidrage til den skriftlige kommunikation af det politiske arbejde.

Du kommer derfor til at arbejde med en bred vifte af opgaver. Det indebærer bl.a. udarbejdelse af debatindlæg, udkast til taler, besvarelse af borgerhenvendelser og kommunikation via web og sociale medier. Derudover indebærer stillingen udarbejdelse af baggrundsmateriale, monitorering samt research. Det kræver overblik og interesse for Lars Løkke Rasmussens virke. Stillingen er meget alsidig, og indholdet afhænger i høj grad af dine kompetencer og de idéer, du kommer med. Derfor lægger vi stor vægt på, at du:

  • er stærk skriftligt
  • har et godt overblik
  • kan håndtere et højt arbejdstempo og en travl hverdag
  • arbejder selvstændigt

Om dig

Vi leder efter en analytisk og skriftlig stærk studerende med høj faglighed og politisk interesse. Du er på slutningen af din bachelor eller begyndelsen af din kandidatuddannelse inden for statskundskab, økonomi, kommunikation eller lignende. Derudover skal du kunne levere et produkt af høj kvalitet – selv med korte deadlines. Vi forventer, at du kan tage ansvar og være initiativrig og samtidig trives med en uformel omgangstone og højt til loftet.

Ansøgning

Din motiverede ansøgning, CV, karakterer samt eventuelle relevante bilag sendes til Marianne Sand på marianne.sand@ft.dk, markeret ”Politisk studentermedhjælper”. Spørgsmål kan stilles til Jakob Engel-Schmidt på 22913854. Ansøgningsfristen er den 14. maj 2021. Samtaler afholdes løbende eller umiddelbart efter ansøgningsfristen. Stillingen søges besat den 1. juni 2021.