Spring til indhold

Her er ingen drevet af hævn, men af sund fornuft

Berlingske Tidende bringer i dag et længere interview med Claus Hjort Frederiksen om mit ansvar for at have skabt ’uorden i blå blok’ og mit ’hævntogt’. Mange medier har viderebragt kritikken, hvorimod mit svar i Berlingske gemmer sig bag en betalingsmur. Jeg svarede dem således:
”Jeg har hverken lyst til eller behov for at gå i offentlig clinch med Claus Hjort, som jeg skatter højt og har haft et årtier langt og tillidsfuldt samarbejde med, men vi ser forskelligt på dette.
Jeg satte med »Befrielsens øjeblik« en retning for Venstre i valgkampen, som danskerne kvitterede for med den højeste mandatfremgang til noget parti. Venstre ønskede ikke at gå den vej, så nu er vores veje skiltes. Jeg oplever ikke, at én eneste af de mere end 16.000 danskere i Det Politiske Mødested er optaget af hævn – de er optaget af politik, nuancer og sund fornuft.”